#1  
Old August 12th, 2010, 08:40 AM
oskingen oskingen is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 49
oskingen is on a distinguished road
Default Router inaccessible from outside

Hi,
I have remote management enable, also have dyndns enable and set one ip in DMZ. it used to works fine since many months but just about 1 week i cannot connect through RDP to my computer in DMZ, cannot connect in remote management. What can be the cause. I have the latest firmware
thanks
Reply With Quote
  #2  
Old August 13th, 2010, 12:57 AM
katrinabernardino's Avatar
katrinabernardino katrinabernardino is offline
Moderator
Advanced NETGEAR Expert
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 631
katrinabernardino is on a distinguished road
Default Re: Router inaccessible from outside

Check if port # 3389 is still open, use port checker (canyouseeme.org)
__________________
kat

---------------------------------------------------

I'm wondering if I could help you.
Reply With Quote
  #3  
Old August 13th, 2010, 04:34 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Router inaccessible from outside

Quote:
Originally Posted by oskingen View Post
Hi,
I have remote management enable, also have dyndns enable and set one ip in DMZ. it used to works fine since many months but just about 1 week i cannot connect through RDP to my computer in DMZ, cannot connect in remote management. What can be the cause. I have the latest firmware
thanks
check firewall on PC side.

if you are using DMZ, all incoming should go to your pc
Reply With Quote
  #4  
Old August 13th, 2010, 05:37 AM
oskingen oskingen is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 49
oskingen is on a distinguished road
Default Re: Router inaccessible from outside

My firewall is off. It used to work this way.
i got a success from http://canyouseeme.org/ for the port 3389.

i don't think it is related to the pc because whatever the pc i put in dmz i got the same result.
Also i cannot acces anymore my router from outside even if i have remote management enabled for everyone on port 8080
Reply With Quote
  #5  
Old August 13th, 2010, 05:41 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Router inaccessible from outside

Sounds like you have public ip on wan of the router so try hard reset the router test again
Reply With Quote
  #6  
Old August 13th, 2010, 07:32 AM
JoeCHecht JoeCHecht is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2010
Posts: 17
JoeCHecht is on a distinguished road
Default Re: Router inaccessible from outside

Quote:
Originally Posted by oskingen View Post
Hi,
I have remote management enable, also have dyndns enable and set one ip in DMZ. it used to works fine since many months but just about 1 week i cannot connect through RDP to my computer in DMZ, cannot connect in remote management. What can be the cause. I have the latest firmware
thanks
I have three of these routers, and although I am pretty happy, the DMZ just does not work for me, unless start I disabling stuff like NAT Filtering, Port Scan and DoS Protection.

Since the latest FW release, this has my only real complaint so far, aside from the really slow NAS.

I hope you get it working, and if so, please share your secrets.

J
Reply With Quote
  #7  
Old August 13th, 2010, 07:34 AM
JoeCHecht JoeCHecht is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2010
Posts: 17
JoeCHecht is on a distinguished road
Default Re: Router inaccessible from outside

Quote:
Originally Posted by oskingen View Post
Hi,
I have remote management enable, also have dyndns enable and set one ip in DMZ. it used to works fine since many months but just about 1 week i cannot connect through RDP to my computer in DMZ, cannot connect in remote management. What can be the cause. I have the latest firmware
thanks
Oh, while DMZ does not seem work, port forwarding does

J
Reply With Quote
  #8  
Old August 13th, 2010, 08:24 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Router inaccessible from outside

Quote:
Originally Posted by JoeCHecht View Post
Oh, while DMZ does not seem work, port forwarding does

J
make sure both are not used at same time either
Reply With Quote
  #9  
Old August 13th, 2010, 02:58 PM
oskingen oskingen is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 49
oskingen is on a distinguished road
Default Re: Router inaccessible from outside

I did a hard reset and i have the same problem
Reply With Quote
  #10  
Old August 13th, 2010, 03:14 PM
oskingen oskingen is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 49
oskingen is on a distinguished road
Default Re: Router inaccessible from outside

Quote:
Originally Posted by jmizoguchi View Post
make sure both are not used at same time either
Do you mean for the same computer ?
Because i can use port forwarding for other computer in the network
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 01:21 AM.