#1  
Old May 25th, 2007, 11:27 AM
dvdmovie29 dvdmovie29 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
dvdmovie29 is on a distinguished road
Exclamation No Wireless Signal?

I've had this router for about a year and it has worked fine. But, when coming home I found that my laptop could not find the signal (I was in range too.) So, I tried another device that uses the wireless router, again no signal... On the router itself, the wireless light is off. It doesnít blink or light at all. The internet thatís connected to the desktop works fine. So, to make a long story short, it seems there is no signal leaving the WPN 824 router, and I donít know why or how to remedy this.
Reply With Quote
  #2  
Old May 28th, 2007, 08:55 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: No Wireless Signal?

try hard reset and if that don't fix it.. could be bad router..

but log ing your router and check uner advanced "Wireless settings".
make sure "enable wireless router radio " is checked.

how to log in?

read the manual

http://kbserver.netgear.com/downloads_support.asp
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 07:45 AM.