#1  
Old November 2nd, 2011, 05:46 PM
chris_looney chris_looney is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
chris_looney is on a distinguished road
Default WGR614v9 wirless green no checkmark, no signal

All of a sudden I do not have a signal on my modem. Wired is fine, antenna icon is green, but check next to power icon is not lit. I checked settings and all are normal, reset, but still no radio, no network on computers to access. I updated to new firmware, but still not signal.

Any ideas?

Thanks,
Chris
Reply With Quote
  #2  
Old November 2nd, 2011, 05:58 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v9 wirless green no checkmark, no signal

1. It's router and not modem

2. If you reset the router and enable in the router interface but still failed then you have either band internal wireless in the router or possible power supply issues
Reply With Quote
  #3  
Old November 2nd, 2011, 06:17 PM
Joe_ Joe_ is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,278
Joe_ is on a distinguished road
Default Re: WGR614v9 wirless green no checkmark, no signal

Now I don't want to get your hopes up or anything but...

Quote:
Originally Posted by chris_looney View Post
...but check next to power icon is not lit.
...according to the page 3 of the Setup Manual, that check mark LED isn't supposed to be lit under normal operating conditions.

Quote:
...reset, but still no radio, no network on computers to access.
I suppose you mean that you followed the manual's procedure to reset to factory defaults? If this still failed to get the wireless working, then IMHO your router's wireless radio has died. This in spite of the fact that the wireless LED is still lit.
Reply With Quote
  #4  
Old November 3rd, 2011, 02:37 AM
chris_looney chris_looney is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
chris_looney is on a distinguished road
Default Re: WGR614v9 wirless green no checkmark, no signal

Thank you!

Looks like I need to go shopping for a new router. Any recommendations?

Chris
Reply With Quote
  #5  
Old November 3rd, 2011, 04:10 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v9 wirless green no checkmark, no signal

Probably no different then asking I'm buying new car.... Any suggestion...

Netgear product page has plenty feature aspect of each router's performance. Also price varies so suggest to look product page that first interest you. Then read thread based on your model interest and see
Reply With Quote
  #6  
Old November 3rd, 2011, 09:13 AM
Joe_ Joe_ is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,278
Joe_ is on a distinguished road
Default Re: WGR614v9 wirless green no checkmark, no signal

Quote:
Originally Posted by chris_looney View Post
Any recommendations?
You are the only person that knows exactly what your own requirements are in terms of what devices you have and what their specs are. Even if you were to try to post all of this, there may still be the likelyhood of you omitting to mention something (e.g. what future plans you have for upgrading or getting new devices).

In the end, there is no easy work-around to finding what's right for you. You have to spend the time to do research - and this includes reading users' feedback as much as possible. It a lot of work sometimes but there's no way to get someone else to do it for you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 08:29 AM.