#1  
Old February 22nd, 2011, 11:09 AM
Halimah Halimah is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Halimah is on a distinguished road
Default Reloading too often

Shows have to stop and reload way too many times. worked fine for a month, but now ugh. I called support and they suggested unplugging and then plugging in unit. Didn't work. Please help. Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old February 24th, 2011, 09:47 AM
Dogbert's Avatar
Dogbert Dogbert is offline
Moderator
NETGEAR Addict
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,196
Dogbert is on a distinguished road
Default Re: Reloading too often

Are the shows having to reload, or are the rebuffering? Only reason I ask is if is constantly having to buffer that usually indicates a network performance issue. If you're using wireless I'd try wired to test if the buffering goes away. If it does you've got your answer, and can try troubleshooting the wireless. If you still have problems with a wired connection, then I'd run an Internet speed test to see if something is going on with your Internet connection.
Reply With Quote
  #3  
Old December 14th, 2011, 07:04 AM
ColoradoPete ColoradoPete is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 4
ColoradoPete is on a distinguished road
Default Re: Reloading too often

I had the same situation using 1.5Mbps DSL service. Way too slow. Recently went to 15 Mbps cable and works like a charm! Would suggest a minimum speed of 3 Mbps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 06:11 PM.