#1  
Old April 15th, 2012, 05:45 AM
tbrook tbrook is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
tbrook is on a distinguished road
Default WPN824N attached devices not showing

Just installed this router. I saw attached devices before I started updating settings. After I specified IPs for DHCP I no longer see any attached devices. I have at least 4 hardwired and 10+ wifi connections so it seems odd they wouldn't be listed.
Reply With Quote
  #2  
Old April 20th, 2012, 05:39 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WPN824N attached devices not showing

Sometime the list may refresh with longer duration need it . You may also power cycle the (on/off) router and see how it all plays
Reply With Quote
  #3  
Old April 21st, 2012, 02:01 PM
tbrook tbrook is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
tbrook is on a distinguished road
Default Re: WPN824N attached devices not showing

Thanks for reply. I've tried off/on and waiting/refreshing list. It's been several days and still nothing shows. Nothing under wired or wireless. I can't figure it out.
Reply With Quote
  #4  
Old April 21st, 2012, 04:22 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WPN824N attached devices not showing

if there is updated firmware that is one options but suggest to hard reset the router and setup again
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:57 PM.