Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Wireless Networking Products for SOHO applications > Wireless Range Extenders & Repeaters

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 15th, 2012, 11:44 AM
Sanix Sanix is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Sanix is on a distinguished road
Default Routing does not work

Hi,
I'm using the product WNDR37AV and have two questions:

My modem is connected to an vpn router. I connected that one to the wireless router. The internet works fine for all clients connected to the wireless router. However, I see other clients not directly connected to the wirless access point but to the vpn router.
Is there a routing table I can view to debug the problem?


Why do I have to use no security, if I want to use another access point as repeater. This basically renders this product useless, if you want to use repeating. WEP cannot really be called a secure solution. Is there at least a possiblity that I can limit the access the certain MAC addresses?
Reply With Quote
  #2  
Old April 15th, 2012, 12:21 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is online now
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 93,994
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Routing does not work

wndrxxx is not access point... it is wireless routers

http://forum1.netgear.com/forumdisplay.php?f=105
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
  #3  
Old April 15th, 2012, 12:23 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is online now
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 93,994
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Routing does not work

if you have router and wanted to be on same network then you need to setup wndr as AP

http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/965

Quote:
Why do I have to use no security, if I want to use another access point as repeater. This basically renders this product useless, if you want to use repeating. WEP cannot really be called a secure solution. Is there at least a possiblity that I can limit the access the certain MAC addresses?
this well discussed. will NOT change

use extender such as wn2500rpt , wn2000rpt to connect to wndr3700 if you want to extender wireless safely.
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:13 PM.