#1  
Old April 15th, 2012, 10:36 AM
graylocks2 graylocks2 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 28
graylocks2 is on a distinguished road
Default WGR614v10: Turn Access Control On not working

i have always easily controlled my son's internet access by using MAC addresses and the Wireless Access Card function. out of the blue last week it stopped working; i mark the checkbox, click apply, and the check mark in the box goes away.

no other settings have been changed. just for the heck of it i upgraded the firmware to V1.0.2.26_51.0.59NA thinking the reboot would clear out all demons but the problem still persists.

what could be going on?
Reply With Quote
  #2  
Old April 15th, 2012, 10:49 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v10: Turn Access Control On not working

hard reset the router . you can backup the config and restore it but you may also need to manually configure it.

any rate since you flash firmware, hard reset the router
Reply With Quote
  #3  
Old April 15th, 2012, 07:46 PM
graylocks2 graylocks2 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 28
graylocks2 is on a distinguished road
Default Re: WGR614v10: Turn Access Control On not working

Ok, i did a hard reset and restored settings from back-up. the problem still persists.

are you suggesting i may need to hard reset and then manually enter all my settings instead of restoring from back up?
Reply With Quote
  #4  
Old April 15th, 2012, 09:18 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v10: Turn Access Control On not working

Didnt I say that!?
Reply With Quote
  #5  
Old April 16th, 2012, 08:47 AM
graylocks2 graylocks2 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 28
graylocks2 is on a distinguished road
Default Re: WGR614v10: Turn Access Control On not working

Quote:
Originally Posted by jmizoguchi View Post
Didnt I say that!?
yes, but not as clearly as i did so i chose to clarify how i interpreted your advice.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 06:14 AM.