#1  
Old April 29th, 2012, 10:30 AM
brojab brojab is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
brojab is on a distinguished road
Default WNR2000v3 Latest firmware V1.1.1.72 wireless drops

A problem I've experienced with V1.1.1.72; 9 devices connected wireless, 3 game devices, 2 smartphones, rest were computers. Happened after upgrade of firmware, the router's wifi antenna kept disconnecting all the devices (usually 1 to 2 hr connect time).

After a while this got annoying, so downgraded the firmware, and that didn't fix, so we downgraded to original factory firmware V1.0.1.26 (or close enough) and this seemed to fix the problem.

I thought I'd share my experience, and would hope netgear resolve the issue, or at least examines it. I will allow them access to any information they need.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old April 29th, 2012, 11:08 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WNR2000v3 Latest firmware V1.1.1.72 wireless drops

wnr2000 is NOT access point

belongs here
http://forum1.netgear.com/forumdisplay.php?f=33


Now most who do not HARD RESET the router when flashing the firmware has erratic behavior so usually revert the firmware always works. And yes, time to time it can be bug if you have NOT hard reset router with latest firmware then you can not really say latest firmware is buggy
Reply With Quote
  #3  
Old April 29th, 2012, 02:22 PM
brojab brojab is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
brojab is on a distinguished road
Default Re: WNR2000v3 Latest firmware V1.1.1.72 wireless drops

Thank you for the correction. Can a moderator move the thread?

Sorry I did a general search with "WNR2000" and came across this forum title, just used that since its technically an AP. (wifi-router)
Reply With Quote
  #4  
Old October 10th, 2012, 06:39 PM
pinkbytes pinkbytes is offline
Member
NETGEAR User
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 60
pinkbytes is on a distinguished road
Default Re: WNR2000v3 Latest firmware V1.1.1.72 wireless drops

Quote:
Originally Posted by brojab View Post
A problem I've experienced with V1.1.1.72; 9 devices connected wireless, 3 game devices, 2 smartphones, rest were computers. Happened after upgrade of firmware, the router's wifi antenna kept disconnecting all the devices (usually 1 to 2 hr connect time).

After a while this got annoying, so downgraded the firmware, and that didn't fix, so we downgraded to original factory firmware V1.0.1.26 (or close enough) and this seemed to fix the problem.

I thought I'd share my experience, and would hope netgear resolve the issue, or at least examines it. I will allow them access to any information they need.

Thanks
How is your connection on the computer wired to the router?
When internet connection drops, what is the color of the internet light in front of the router?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:46 AM.