#1  
Old May 3rd, 2012, 06:32 PM
sonicboom sonicboom is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
sonicboom is on a distinguished road
Angry PTV1000 no signal on HDMI

I just opened my PTV1000 today and it will not work with HDMI. I followed the directions in the included documentation. It stated that I should download and install the:
  1. Critical laptop WiFi Driver Update
  2. Latest Intel Wireless Display Software
  3. Adapter Firmware

I did all that, plugged in the HDMI cable and powered it on. I get nothing but a black screen. I have tried it on two different TVs using two different HDMI cables. Then I had the idea to try the composite video using an old VCR cable I had left over. When I plugged that in it worked! I was able to install it on my laptop and connect. I could show my laptop screen (although the quality was horrid) on my TV. So I turned it back off, disconnected the composite cables and reconnected the HDMI. Still no luck. I even did a reset to factory defaults. No luck either. I uploaded a video to youtube to show the wierd thing my TV is doing when I plug in the PTV1000 and turn it on.

Video Link
Reply With Quote
  #2  
Old May 4th, 2012, 01:51 AM
StephenB StephenB is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: May 2007
Posts: 5,827
StephenB is on a distinguished road
Default Re: PTV1000 no signal on HDMI

Quote:
Originally Posted by sonicboom View Post
I just opened my PTV1000 today and it will not work with HDMI. I followed the directions in the included documentation. It stated that I should download and install the:
  1. Critical laptop WiFi Driver Update
  2. Latest Intel Wireless Display Software
  3. Adapter Firmware

I did all that, plugged in the HDMI cable and powered it on. I get nothing but a black screen. I have tried it on two different TVs using two different HDMI cables. Then I had the idea to try the composite video using an old VCR cable I had left over. When I plugged that in it worked! I was able to install it on my laptop and connect. I could show my laptop screen (although the quality was horrid) on my TV. So I turned it back off, disconnected the composite cables and reconnected the HDMI. Still no luck. I even did a reset to factory defaults. No luck either. I uploaded a video to youtube to show the wierd thing my TV is doing when I plug in the PTV1000 and turn it on.

Video Link
Do your TVs support 1080p?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 08:13 PM.