#1  
Old May 6th, 2012, 04:59 AM
davidmccammond davidmccammond is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
davidmccammond is on a distinguished road
Default Confused Newbie

Hi everyone,

I've been using the brilliant WNR 2000 access point for all manner of things and never encountered a problem until today!

I'm not sure if it can be used for this purpose but I thought I'd ask anyway.

Basically I'm at a hotel which has a login page before you can get online, when I plug the Ethernet cable straight into my laptop, the login page appears and everything is fine but when I plug the cable into the access point, it detects the settings and the WAN light goes green and the router config says Internet connected but once the laptop is connected to the access point there is nothing!?

Thanks in advance for any suggestions!

David
Reply With Quote
  #2  
Old May 6th, 2012, 08:09 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Confused Newbie

Wnr2000 is not access point device.... It is wireless router

Belongs to

http://forum1.netgear.com/forumdisplay.php?f=33
Reply With Quote
  #3  
Old May 6th, 2012, 08:10 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Confused Newbie

Will NOT work
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 12:23 PM.