Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Wireless Networking Products for SOHO applications > Wireless Router & Modem Gateways > 802.11b/g/n Routers > All 802.11 b/g/n Routers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old August 28th, 2012, 11:42 AM
sean_qwer sean_qwer is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 9
sean_qwer is on a distinguished road
Default Re: Dual Band Question and Wireless problem

seems to be better so far after reinstalling the older software. Hasn't disconnect within the past 30mins. Hopefully it stops disconnecting completely.
Reply With Quote
  #12  
Old August 28th, 2012, 12:45 PM
sean_qwer sean_qwer is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 9
sean_qwer is on a distinguished road
Default Re: Dual Band Question and Wireless problem WPS

Ok, so i restarted the router and did everything. The WPS light is still always flashing and is always on. As soon as it finish's it starts again. I've tested it and yes other devices can connect with WPS even though I NEVER TOUCHED THE BUTTON, or from the router menu settings.

There can either be 2 problems.

1. The button is broken/jammed which i would have no clue how to fix [ Nobody has ever touched that button, nobody even knew it was a button ]. I wanna rip that darn button off. What gave them the idea to implement such a faulty button
OR
2. The router is bugged and I need to get a new one in order to stop this. I'm guessing if i use my warranty it would take weeks for me to get a new one from the company, since companies are always slow.

Is there any way else to stop this. I don't like how it can make others connect to my network. When it always goes on, does it increase any type of traffic?
Reply With Quote
  #13  
Old August 28th, 2012, 01:31 PM
sean_qwer sean_qwer is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 9
sean_qwer is on a distinguished road
Default Re: Dual Band Question and Wireless problem

Problem Solved. Stupid buttons was jammed. I've never messed with the router until today. It was probably jammed from the day it was bought. Had to really press around everywhere to get it unjammed. Goodluck to those with a similar problem
Reply With Quote
  #14  
Old August 28th, 2012, 02:14 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 94,006
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Dual Band Question and Wireless problem

Sounds like isolated issues
Never heard in stuck buttons
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:09 AM.