#1  
Old November 27th, 2012, 10:13 PM
Angerhouse Angerhouse is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Angerhouse is on a distinguished road
Default WN3000RP kicks my wifi connection offline

Hi guys,

I've been using my WN3000RP for a couple of weeks now. It had worked well. However, today, I came home noticing my home's main WIFI is down, so I rebooted my router to get it back online. And then I noticed my WN3000RP is asking me to go through the setup again, so I complied and followed the steps in option 2 because my router does not have WPS. I got to the final step in the process, my PC attempts connection with the the extender network, my original home WIFI gets kicked off. I would have to reboot my router to get it back online.

I tried the same process a couple of times with no success. I would...

1. Reset the WN3000RP, and make sure I see the "status" LED light flash

2. Wait for the status light to turn green

3. Go to my computer and follow Option 2 by connecting to NETGEAR_EXT and open up my browser to www.mywifiext.net

4. In my browser, I would select my home's WIFI SSID and enter the correct PassPhrase

5. I would then get a pop-up telling me the extender SSID is now my home's WIFI SSID + _EXT

6. Then it would attempt to connect to my home's WIFI SSID + _EXT... it'd then show "limited access"

And this is when my home's WIFI signal gets knocked off the grid. I would then need to reboot my WIFI router to get it back up again. I have one of those routers with the modem built-in.

It was working fine for a couple of weeks, I have no idea what changed. Can someone please chime and and shed some light on how I could resolve this problem?

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 06:42 PM.