Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Wireless Networking Products for SOHO applications > Wireless Router & Modem Gateways > 802.11b/g/n Routers > All 802.11 b/g/n Routers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 19th, 2007, 12:42 PM
slickspacey slickspacey is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
slickspacey is on a distinguished road
Default Username and Password don't work

help please. i'm trying to install my wirelss router (WGR614 v6). when i get to the stage where it asks for username and passwrd i put in admin and password respectively but it won't work. can aynone help please?????
Reply With Quote
  #2  
Old July 19th, 2007, 12:53 PM
Mars Mug's Avatar
Mars Mug Mars Mug is offline
Moderator
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Nov 2006
Location: Stevenage UK
Posts: 12,398
Mars Mug is on a distinguished road
Default Re: Username and Password don't work

If the default password doesn’t work, and you can’t remember what you changed it to, then you will need to factory reset the router by holding in the small reset button for 30 seconds with the router powered on. This will clear all router settings back to factory defaults, including the password, and you will then have to set up the router again.
__________________
I don't work for Netgear.

My name is Andy.
Reply With Quote
  #3  
Old July 19th, 2007, 01:23 PM
slickspacey slickspacey is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
slickspacey is on a distinguished road
Default Re: Username and Password don't work

thanks for that. it has worked, but now i can't connect as i don't know the network key. any ideas?
Reply With Quote
  #4  
Old July 19th, 2007, 02:38 PM
Mars Mug's Avatar
Mars Mug Mars Mug is offline
Moderator
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Nov 2006
Location: Stevenage UK
Posts: 12,398
Mars Mug is on a distinguished road
Default Re: Username and Password don't work

If you have factory reset the router then the key has gone, and I expect wireless is now turned off by default. So as I said, you need to set it up again, using a wired connection.
__________________
I don't work for Netgear.

My name is Andy.
Reply With Quote
  #5  
Old July 19th, 2007, 05:41 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 94,015
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Username and Password don't work

Moving to Super-G (108 Mbps) & 802.11g (54 Mbps) Routers
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:59 PM.