#1  
Old October 13th, 2010, 12:02 PM
callum callum is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
callum is on a distinguished road
Default Netgear Dg834GT setup problem

Hi first time poster. I have a Netgear DG834GT router and use Pipex as my ISP. Everything has been working fine, I use one laptop via the LAN connection from the router and the other Laptop picks up the Wifi connection. Last night I was trying to set up a password for my wireless connection via the http//:192.168.01 site. I tried the password a little later and could not access the internet as the connection did not recognise the password. I have done a reset of the Netgear box and can now get back into the http//:192.168.01 site however when I run the Wizard I am unsure of what settings I should be putting in. Can anyone point me in the right direction please. Will I need to get any info from Pipex ? At the moment I cannot access any internet pages apart from the http//:192.168.01 site.Many thanks for any help in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old October 13th, 2010, 04:51 PM
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Netgear Dg834GT setup problem

You will need to get dsl setting/values from the isp
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:15 PM.