#1  
Old August 26th, 2009, 02:01 PM
kwanbis kwanbis is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
kwanbis is on a distinguished road
Default WGR614 V6: No Wireless

I just got a WGR614 V6, i turn it on and i see no default SSID broadcast.

So i connect through ethernet, and check the status.

Change de SSID to some other name, but still no broadcast.

Try to force Windows to connect, but no look.

It appears the wireless part is broken.

Any testing ideas before I try to return it?
Reply With Quote
  #2  
Old August 26th, 2009, 02:51 PM
Mars Mug's Avatar
Mars Mug Mars Mug is offline
Moderator
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Nov 2006
Location: Stevenage UK
Posts: 12,530
Mars Mug is on a distinguished road
Default Re: WGR614 V6: No Wireless

You need to select the option to 'Enable Wireless Router Radio' in the Advanced section Wireless Settings.
__________________
I don't work for Netgear.

My name is Andy.
Reply With Quote
  #3  
Old August 26th, 2009, 07:47 PM
kwanbis kwanbis is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
kwanbis is on a distinguished road
Default Re: WGR614 V6: No Wireless

Thanks, but that is grayed out, i can not check it.

Apparently it is like a bug on the firmware, if you don't go through the wizard.

What i did was set the option "your internet connection requires ppasword" to NO, and then pressed the TEST button.

That fixed it. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:26 AM.