#1  
Old July 13th, 2007, 08:03 AM
PhilIsAMonster PhilIsAMonster is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
PhilIsAMonster is on a distinguished road
Default Mac Install?

How do I use the install CD on my Mac, is there a plug-in I can download that will let me run .EXE files? If so, where?
Reply With Quote
  #2  
Old July 13th, 2007, 08:38 AM
Mars Mug's Avatar
Mars Mug Mars Mug is offline
Moderator
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Nov 2006
Location: Stevenage UK
Posts: 12,686
Mars Mug is on a distinguished road
Default Re: Mac Install?

You donít say what router you have.

The setup CD is just an aid to setup and isnít really needed, see this;

http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=3987
__________________
Now posting as Babylon5
Reply With Quote
  #3  
Old July 13th, 2007, 10:44 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Mac Install?

Like Mars said.. NO CD need it. just need to use browser to setup

http://192.168.0.1 or 192.168.1.1 is to access your router. also when you open up browser you might see "netgear smart wizard".

user:admin
passassword
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:13 AM.