Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Wireless Networking Products for SOHO applications > Wireless Router & Modem Gateways > 802.11b/g/n Routers > All 802.11 b/g/n Routers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 23rd, 2007, 07:41 PM
whtguy78 whtguy78 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
whtguy78 is on a distinguished road
Default connection problems

i tried to go to my routers configuration online and it keeps telling me that
the url dosent exsits on the netgear server does anybody else have the same problem as me also whenever i hook up the router now it dosent want to connect to the internet im trying to figure out what i did wrong but i cant go back and fix it this is it here http://www.routerlogin.net/basicsetting.htm
Reply With Quote
  #2  
Old July 25th, 2007, 10:24 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is online now
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 93,988
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: connection problems

suggest to hard reset and re-setup your router..
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:50 PM.