#1  
Old April 11th, 2008, 01:52 PM
bsudani bsudani is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
bsudani is on a distinguished road
Default wGR614v6 not getting login to 192.186.1.1

I change my isp provider and then try to reconfigure my WGR614v6 router, that time i got login but then i forgot my passward and did reset. But after that i never ever got login with 192.168.1.1 or 192.168.1.0. I did lot to reset like hard reset and every thing but couldn't get there. So, I am really tired by this thing now so, please any one can help me to get me reconfigure my router wireless but i did connected wire from router to my pc don't say me to check wire bcus every things works good without router, i mean directly to modem.so please help me out.
Reply With Quote
  #2  
Old April 12th, 2008, 01:16 AM
fihart's Avatar
fihart fihart is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: Mar 2007
Location: Great Britain
Posts: 2,191
fihart is on a distinguished road
Default Re: wGR614v6 not getting login to 192.186.1.1

Feasible that the router is broken. But see quick start leaflet or download the manual to make sure you have the right default User Name: and Password:

Also go to links on any posting by jmizoguchi for tips on deifferent reset methods.
Reply With Quote
  #3  
Old April 12th, 2008, 01:21 AM
fihart's Avatar
fihart fihart is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: Mar 2007
Location: Great Britain
Posts: 2,191
fihart is on a distinguished road
Default Re: wGR614v6 not getting login to 192.186.1.1

In addition to the above check that you have the correct IP address -- in Windows go Start, All Programs, Accessories, Command Prompt and type ipconfig/all.

If the router is turned on and correctly connected to the ethernet socket of the computer, ipconfig should reveal the IP address of the router (it's the the figure next to the word gateway).

I'm struggling here a bit as I have limited knowledge but I guess that as you are presumably using a Cable ISP the IP address may be cloned from the modem's address, thus the issue with addressing the router using a default IP address.
Reply With Quote
  #4  
Old April 12th, 2008, 08:42 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: wGR614v6 not getting login to 192.186.1.1

see my signature for "router reset", "router setup".
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:47 PM.