#1  
Old November 27th, 2006, 08:33 AM
Samindalnac's Avatar
Samindalnac Samindalnac is offline
Member
NETGEAR User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Looking at you. From inside your Monitor!
Posts: 97
Samindalnac is on a distinguished road
Exclamation Vista Beta Driver Discussion.

Netgear has released several Beta Drivers for Windows Vista. Please see the following link for a list of Netgear products and Vista Compatibility.

http://kbserver.netgear.com/kb_web_files/n101649.asp

:P
__________________
Any plan where you lose your hat is a bad plan!
Reply With Quote
  #2  
Old December 8th, 2006, 04:17 AM
bcm6435 bcm6435 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
bcm6435 is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

I've noticed the beta drivers are still for 32 bit only. Has there been any word on support for vista x64?

The final build of vista x64 has drivers for the atheros chip my card has but they don't seem to work very well for me.
Reply With Quote
  #3  
Old December 20th, 2006, 12:53 AM
intellix intellix is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 14
intellix is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

Is it just me, or does my WG311T keep disconnecting from the network, really bad connectivity with this driver. Also the signal seems to go from excellent right down to Poor AND only says it has 54mbps when its a 108 card. Also your DG834GT manual that you download (thought was firmware) says that the router is 54mbps when its 108 again i just dont get whats happening here.
Reply With Quote
  #4  
Old December 24th, 2006, 12:00 AM
elrosthawne elrosthawne is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
elrosthawne is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

Hey, this may seem like a silly question, but they only give the driver files on the downloads page and not a utility to install them. Can anyone tell me what directory I need to place the files under to make them work in Vista? Specifically I am running Vista Ultimate with the WG311T adapter.

Thanks.
Reply With Quote
  #5  
Old January 1st, 2007, 04:07 PM
Paladox Paladox is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Paladox is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

I just bought a PC with WindowsXP Media Center Edition. the Super-G WG311T PCI adapter I installed can't connect to the Internet, although I can access my Netgear router SSID with no problems (I have 4 other PCs with Netgear adapters all finding the Internet through this same access point). Netgear off-shore support says, Netgear doesn't support Media Center Edition - so you lose. My question is, since I have received a chit for a free upgrade to Vista with my PC, should I wait for the new OS to deal with the Internet thing or hope for a Home Media Edition driver for WinXP? - Or try the Vista driver on my XP box?
Reply With Quote
  #6  
Old January 13th, 2007, 03:49 PM
Reedy_Boy Reedy_Boy is offline
Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 30
Reedy_Boy is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

Quote:
Originally Posted by Samindalnac View Post
Netgear has released several Beta Drivers for Windows Vista. Please see the following link for a list of Netgear products and Vista Compatibility.

http://kbserver.netgear.com/kb_web_files/n101649.asp

:P
I've noticed a problem with

dg834gt_vista.zip

Ie Vista CD for DG834GT

It says 54mpbs rather than 108....
Reply With Quote
  #7  
Old January 24th, 2007, 04:25 PM
Tom_in_fla Tom_in_fla is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Tom_in_fla is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

I have a WG311v2 and when I downloaded and unzipped the drivers, both 32 and 64 bit, Vista still says it can not find the correct driver, even when I point it to the downloaded directory. Any suggestions?
Reply With Quote
  #8  
Old January 25th, 2007, 11:20 AM
alexbryan alexbryan is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
alexbryan is on a distinguished road
Question Re: Vista Beta Driver Discussion.

I have a WG311 v1 and Vista Business doesn't detect it at all. I go to device manager and there is nothing listed under network devices nor any network adapter with an exclamation mark next to it listed anywhere. Why might that be? Also I noticed that only v3 of my card is listed for the beta vista driver, does that mean v1 won't work with it?
Reply With Quote
  #9  
Old January 30th, 2007, 05:56 AM
zhang79 zhang79 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
zhang79 is on a distinguished road
Default Re: Vista Beta Driver Discussion.

Why not support WG111V1 driver for Vista?
Reply With Quote
  #10  
Old January 30th, 2007, 07:42 AM
jacobyte969 jacobyte969 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
jacobyte969 is on a distinguished road
Default WG111V2 Not Found on Vista

Hi,

OK guys Vista is shipping and your WG111V2 driver does not work. I get "Driver not found " when I attempt to load them.

When are you going to support this shipping version of Windows? You must have had months to get the driver to work!

Jason
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 06:54 PM.