#1  
Old October 4th, 2008, 10:34 AM
Rapheek Rapheek is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Rapheek is on a distinguished road
Default 192.168.0.1

Hi,

I have the Netgear ProSafe Firewall FVS318. After I updated the firmware, and everytime I try to get to my router's user interface (192.168.0.1), I keep getting the password box. Any idea why?

Thanks
  #2  
Old October 4th, 2008, 12:15 PM
reghater reghater is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
reghater is on a distinguished road
Default Re: 192.168.0.1

You should have set that when you set up. If you don't know what it is, try typing "password" in the box (without quotes).
  #3  
Old October 4th, 2008, 12:48 PM
reghater reghater is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
reghater is on a distinguished road
Default Re: 192.168.0.1

Also, the logon name would be "admin", if you haven't already changed it.
  #4  
Old October 4th, 2008, 12:51 PM
reghater reghater is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
reghater is on a distinguished road
Default Re: 192.168.0.1

The logon name would be "admin" (again, without quotes) if you haven't already changed it.
  #5  
Old October 4th, 2008, 01:18 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: 192.168.0.1

http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=19284
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:50 AM.