#1  
Old January 14th, 2009, 02:57 AM
nirov nirov is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
nirov is on a distinguished road
Default need help in configuring wg511t on windows xp

hi
i've been using this adapter on the xp system for a few years, connecting to networks at work. no problems.
i've now set up a new wireless network at home and need help with some settings.
i'm using a siemens modem/router which is working properly and i can surf as long as the cable is plugged.
although the wireless signal is very strong and i can choose my new network in the netgear smart wizard i can't surf wirelessly.
i think its a setting problem. when i choose network connecting i can see "wireless network connection 2, limited or no conectivity". when i try to repair it tries to "renew ip address" but fails. how do i make it to renew ?
i am sorry if i sound clueless... but i am sure its just a click away since everything is working and just need some guidance there...

thanx
nir
Reply With Quote
  #2  
Old January 15th, 2009, 04:58 AM
fihart's Avatar
fihart fihart is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: Mar 2007
Location: Great Britain
Posts: 2,191
fihart is on a distinguished road
Default Re: need help in configuring wg511t on windows xp

See if it works better when you temporarily disable wireless encryption (WEP,WPA) in the router.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:06 AM.