#1  
Old March 14th, 2009, 07:40 AM
ypar ypar is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3
ypar is on a distinguished road
Default Need help: Cant hard reset my WNR 2000

Hello all,

I've just bought a WNR 2000.

I have tried to use it as an access switch to a wired LAN. I couldn't figure it out straight away, so I fiddled around with the LAN/WAN/global settings.

After changing values for a while I can't seem to log in to the WNR anymore. routerlogin.net takes me to the netgear support page, and I have written down the wrong IP number.

I tried the hard factory reset several times now, but I still can't log in (and the SSID is still WNR2000 and not NETGEAR, like when I first unpacked it).

1. How can I hard-reset this device?
2. If this is not possible, how can I find out which IP address it has now?
3. How can I set it up to as an access point to a wired LAN?

Thank you very much for some input!

regards
yp
Reply With Quote
  #2  
Old March 16th, 2009, 02:00 PM
nobel_nomar's Avatar
nobel_nomar nobel_nomar is offline
Moderator
NETGEAR Addict
 
Join Date: Oct 2008
Location: CA, USA
Posts: 1,800
nobel_nomar is on a distinguished road
Default Re: Need help: Cant hard reset my WNR 2000

Hold the reset button on the back for 30 seconds, then pull the power. Keep holding the reset button for another 30 seconds, then reapply power. Finally, keep holding the reset button for a final 30 seconds before releasing.

See this doc for the AP setup:
http://www.vpncasestudy.com/download...cess_point.pdf
__________________
1-888-NETGEAR - (Phone Support)

"Apple's market share is bigger than BMW's or Mercedes's or Porsche's in the automotive market. What's wrong with being BMW or Mercedes?" -Steve Jobs

Network Cards/Adapters:
GA311, WNDA3100

Routers/APs/Switches:
DGDN3300, FVS114, GS108, WRT54GL (DD-WRT)

Comps:
MacBook C2D 2.0Ghz/3GB/250GB
Hackintosh C2D 2.4 GHz/4GB/700GB
iPhone 3G (16GB Black), Xbox 360, PS3
Reply With Quote
  #3  
Old March 16th, 2009, 03:32 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Need help: Cant hard reset my WNR 2000

or netgear site

http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/965
Reply With Quote
  #4  
Old March 16th, 2009, 03:38 PM
nobel_nomar's Avatar
nobel_nomar nobel_nomar is offline
Moderator
NETGEAR Addict
 
Join Date: Oct 2008
Location: CA, USA
Posts: 1,800
nobel_nomar is on a distinguished road
Default Re: Need help: Cant hard reset my WNR 2000

Quote:
Originally Posted by jmizoguchi View Post
Thanks lol, that's actually the one I was looking to link
__________________
1-888-NETGEAR - (Phone Support)

"Apple's market share is bigger than BMW's or Mercedes's or Porsche's in the automotive market. What's wrong with being BMW or Mercedes?" -Steve Jobs

Network Cards/Adapters:
GA311, WNDA3100

Routers/APs/Switches:
DGDN3300, FVS114, GS108, WRT54GL (DD-WRT)

Comps:
MacBook C2D 2.0Ghz/3GB/250GB
Hackintosh C2D 2.4 GHz/4GB/700GB
iPhone 3G (16GB Black), Xbox 360, PS3
Reply With Quote
  #5  
Old March 16th, 2009, 03:40 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Need help: Cant hard reset my WNR 2000

ahha... either one would worked.. new KB are hard to deal with too
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:33 PM.