#1  
Old July 10th, 2009, 05:56 AM
marcva marcva is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
marcva is on a distinguished road
Default WGR614v9 blinking power light

Hi,

I hope someone can help me with the problem I have with my Netgear WGR614v9 Router.

After I installed the latest firmware version, my Internet didn't work anymore. Before that (with the default firmware) it worked perfectly. I have an ADSL modem where the Internet comes in (which still works) and I used the Router to route the Internet to my desktop (wired) and laptop (wireless). All the settings where set as "auto detect ip" etc.

Because the new firmware didn't give me Internet I downloaded the old firmware from the netgear website and tried to install it. During the flashing progress it gave a "page not found" error, while I flashed it wired and there was no power failure. After that the power light started blinking every second and the checkmark light is on all the time.

I tried a reset via the small button on the back. Both a regular one (20 seconds), as the power down version (hold button 20 secs, power down 20 sec, power up 20 sec, while holding the button). Nothing works.

Is there a solution for this, or can I throw away my Router?


Best regards,


Marc
Reply With Quote
  #2  
Old July 10th, 2009, 05:59 AM
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v9 blinking power light

if you done via wireless. you brick it.

it does happen with cable to..

see stickies on unbrick.. or if under warranty, call support for RMA
Reply With Quote
  #3  
Old July 10th, 2009, 05:59 AM
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v9 blinking power light

WRONG AREA

MOVING TO Super-G (108 Mbps) & 802.11g (54 Mbps) Routers
Reply With Quote
  #4  
Old July 11th, 2009, 03:47 AM
marcva marcva is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
marcva is on a distinguished road
Default Re: WGR614v9 blinking power light

I've tried the unbrick thing (http://forum1.netgear.com/showthread...hlight=unbrick), but doesn't seem to work. It doesn't accept any connection and the power light just keeps blinking.

I'll just throw the router away and buy myself a new one.
Reply With Quote
  #5  
Old July 11th, 2009, 06:22 AM
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: WGR614v9 blinking power light

at least you tried..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:49 PM.