#1  
Old September 24th, 2009, 01:03 PM
pk91 pk91 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
pk91 is on a distinguished road
Cool Ip and Wireless problem at WGR614 v5

Hello. my router recently stopped working properly, the Wireless connection just suddenly stopped working.
And i cant access the router admin page more.
I think its becouse it started to give me a internet IP instead of sending the router ip's out, dont know why it does that, that problem came at the same time with the wireless.
I have tried to reset the router back to factory settings, but that dont help, i still cant access the admin page and it still not give the pc's on the network lan ips.

Anyone that know what to do ?
Reply With Quote
  #2  
Old September 24th, 2009, 01:07 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Ip and Wireless problem at WGR614 v5

make sure broadband modem and router is setup right

LAN cable from broadband modem should connected to INTERNET PORT of WGR614. NOT the LAN PORTS
Reply With Quote
  #3  
Old September 24th, 2009, 01:08 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Ip and Wireless problem at WGR614 v5

WRONG AREA

MOVING TO Super-G (108 Mbps) & 802.11g (54 Mbps) Routers
Reply With Quote
  #4  
Old September 24th, 2009, 01:49 PM
pk91 pk91 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
pk91 is on a distinguished road
Default Re: Ip and Wireless problem at WGR614 v5

Quote:
Originally Posted by jmizoguchi View Post
make sure broadband modem and router is setup right

LAN cable from broadband modem should connected to INTERNET PORT of WGR614. NOT the LAN PORTS
It is in the Internetport from the modem.. this is the setup i have used for ages.. that just suddenly dont work ;(
Reply With Quote
  #5  
Old September 24th, 2009, 03:28 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Ip and Wireless problem at WGR614 v5

Quote:
Originally Posted by pk91 View Post
It is in the Internetport from the modem.. this is the setup i have used for ages.. that just suddenly dont work ;(
did you test with ethernet cable ? if this works then you may have fault unit on wireless
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 12:01 AM.