#1  
Old November 18th, 2010, 12:02 AM
Dud Dud is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 9
Dud is on a distinguished road
Default XBMC Won't Scrape From My Stora

Hi,

I'm trying to get XBMC Live 9.11 (installed to hard disc) to scrape my TV Shows that are stored on my Stora. I've a thread (http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=85588) going on the XBMC forum where I'm trying to get some help but figured I should try here too as I have an inkling its a Stora permissions problem (but I may be wrong).

I've configured the TV Shows I'm testing correctly as far as layout and names go and I've tried them in various folders (MyLibrary, FamilyLibrary), all with the same result. Scraping works fine when I use a USB attached hdd on my media PC.

Hopefully someone can help me out.

Cheers,
Paul.
Reply With Quote
  #2  
Old November 18th, 2010, 02:36 PM
morgie morgie is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 43
morgie is on a distinguished road
Arrow Re: XBMC Won't Scrape From My Stora

Hi Paul,

Read your thread here and on the xbmc.org forum. Out of interest have you tried using a different scraper? What are you currently using? What other settings have you set on the folder and scraper? E.g. is "scan recursively" on?

Are you successful scraping for movies etc?

Sorry for all the questions, but might help me or someone to better understand/solve your issue. Good luck!

Reply With Quote
  #3  
Old November 20th, 2010, 01:40 AM
Dud Dud is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 9
Dud is on a distinguished road
Default Re: XBMC Won't Scrape From My Stora

Thanks Morgie,

I'm away from home until the end of next week so I'll answer everything when I get back.
Reply With Quote
  #4  
Old November 28th, 2010, 02:59 PM
Dud Dud is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 9
Dud is on a distinguished road
Default Re: XBMC Won't Scrape From My Stora

Well, just a quick update as I've finally got it working this evening. If I add the stora as a upnp source it doesn't scrape but if I just add it as a SMB share with full user and password it works fine.

It's a bit annoying that the upnp doesn't give the right access but at least it's usable now.
Reply With Quote
  #5  
Old November 29th, 2010, 03:31 PM
morgie morgie is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 43
morgie is on a distinguished road
Default Re: XBMC Won't Scrape From My Stora

Glad you've got it sorted. I've also always had mine added via SMB.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:03 PM.