Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Wireless Networking Products for SOHO applications > Wireless Router & Modem Gateways > 802.11b/g/n Routers > All 802.11 b/g/n Routers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 13th, 2012, 09:05 PM
RonJohn RonJohn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
RonJohn is on a distinguished road
Default Is my refurbed WNDR3700-100NAR v1 or v2?

Bought it from NewEgg, so I presume it's legit. Came in a cardboard box with some generic papers from Netgear.

There's no serial number on the unit, and no apparent TA number anywhere.

If it's v1, why does it automatically only find firmware V1.0.7.98NA instead of V1.0.16.98.

Thanks,
Ron
Reply With Quote
  #2  
Old July 14th, 2012, 03:08 AM
HSeber HSeber is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
HSeber is on a distinguished road
Default Re: Is my refurbed WNDR3700-100NAR v1 or v2?

You have Version V1
Reply With Quote
  #3  
Old July 14th, 2012, 09:48 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 94,057
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Is my refurbed WNDR3700-100NAR v1 or v2?

2cents.

refurb has very limited warranty and also handle by third party.

it will be wise to return and get new unit
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
  #4  
Old July 14th, 2012, 10:13 PM
x509 x509 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Location: western USA
Posts: 80
x509 is on a distinguished road
Default Re: Is my refurbed WNDR3700-100NAR v1 or v2?

Quote:
Originally Posted by RonJohn View Post
Bought it from NewEgg, so I presume it's legit. Came in a cardboard box with some generic papers from Netgear.

There's no serial number on the unit, and no apparent TA number anywhere.

If it's v1, why does it automatically only find firmware V1.0.7.98NA instead of V1.0.16.98.

Thanks,
Ron
Ron, when did you buy this unit? I bought a 3700 from the Egg about a year ago. When I first discovered I had a v1 even though v2 was out and shipping, I was annoyed. Then I started to read this forum, and now I'm happy that I got a V1.

I know that there are lots and lots of people on this forum who have major agonies with their 3700. Maybe I'm just lucky, or maybe I'm too stupid to see that I have problems, but I don't think I have any problems. Other than the built-in design limitations, of course.
Reply With Quote
  #5  
Old July 15th, 2012, 05:47 AM
Scandy Scandy is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 88
Scandy is on a distinguished road
Default Re: Is my refurbed WNDR3700-100NAR v1 or v2?

As to why the 3700 only finds firmware V1.0.7.98NA instead of V1.0.16.98: I also have a 3700V1 and I have found that the automatic firmware update is very unreliable. It is hit or miss whether or not it finds the latest firmware. I have always updated manually because of this. Also, the previous poster is correct in that most here think that the V1 was the best of the 3700 series.
Reply With Quote
  #6  
Old July 18th, 2012, 09:23 PM
x509 x509 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Location: western USA
Posts: 80
x509 is on a distinguished road
Default Re: Is my refurbed WNDR3700-100NAR v1 or v2?

Quote:
Originally Posted by Scandy View Post
As to why the 3700 only finds firmware V1.0.7.98NA instead of V1.0.16.98: I also have a 3700V1 and I have found that the automatic firmware update is very unreliable. It is hit or miss whether or not it finds the latest firmware. I have always updated manually because of this. Also, the previous poster is correct in that most here think that the V1 was the best of the 3700 series.
And, as the "previous poster," I will add that I am not about to upgrade my firmware until I have a solid reason. Too many people with too many firmware issues.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 02:59 AM.