#1  
Old June 3rd, 2011, 05:56 AM
ecwolf ecwolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
ecwolf is on a distinguished road
Default Wireless Adapter constantly disconnecting [N600 Dual Band]...

I have a N600 Wireless Dual Band USB Adapter for my home pc and it was working fine up until just recently.

Now it disconnects to my hub every 5 minutes or so, also the indicator light flashes yellow repeatedly.

The only thing I've changed in my network settings at all was bridging my wireless connections along with my LAN connections (under "Network and Sharing Center" for vista). Unbridging them and rebooting my pc did not fix the problem either, so I assume it has nothing to do with that. The disconnecting issue was happening well before this though.

And theres nothing wrong with my HUB. The indicator lights on it all say internet connection is fine. I can only assume its the Wireless Adapter?

Help?
Reply With Quote
  #2  
Old June 3rd, 2011, 08:52 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 0
jmizoguchi is an unknown quantity at this point
Default Re: Wireless Adapter constantly disconnecting [N600 Dual Band]...

duplicate
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=66693
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:13 AM.