#1  
Old June 22nd, 2011, 02:09 AM
joacom joacom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
joacom is on a distinguished road
Default NETGEAR ProSafe 24 Port Gigabit Smart Switch (GS724T-300EUS)



Hello

i am thinking of buying 3x NETGEAR ProSafe 724T-300 with fiber modules.

I am thinking of making two vlan to send information from 2 difrent networks thru the same fiber module. The ip-adresses is not in the same lan, I dont want the vlan`s to comunicate to each other, I just want them to be separate. I want them to act like they where 2 difrent switches (see drawing.) Is this possible?
Reply With Quote
  #2  
Old June 22nd, 2011, 04:18 AM
joacom joacom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
joacom is on a distinguished road
Default Re: NETGEAR ProSafe 24 Port Gigabit Smart Switch (GS724T-300EUS)



Forgot to ad the picture
Reply With Quote
  #3  
Old June 22nd, 2011, 04:19 AM
joacom joacom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
joacom is on a distinguished road
Default Re: NETGEAR ProSafe 24 Port Gigabit Smart Switch (GS724T-300EUS)

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:16 PM.