#1  
Old September 30th, 2011, 05:37 AM
Emperor5353 Emperor5353 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Emperor5353 is on a distinguished road
Default Log IN window keeps popping back up

When I try to log into the router set up the admin/password windows just keeps popping back up...I cannot log in...it gives me the server www.routerlogin.net:80 requires username and password. When I enter the correct info the window immediately pops back up with the same window

I can access this on my wifes pc with XP but cannot with Vista or Windows 7

Is this a compatibility issue with the OS's?

Thnx in advance
Reply With Quote
  #2  
Old September 30th, 2011, 06:51 AM
Joe_ Joe_ is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,278
Joe_ is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

Are you using IE with the Vista and Win7 PCs?
Reply With Quote
  #3  
Old September 30th, 2011, 06:54 AM
Emperor5353 Emperor5353 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Emperor5353 is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

Its the same with IE, Firefox and Chrome...on both pcs
Reply With Quote
  #4  
Old September 30th, 2011, 06:56 AM
Emperor5353 Emperor5353 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Emperor5353 is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

Oh, if it matters, the XP pc is a laptop..the pc's with Vista and 7 are desktops

I can connect just fine with the XP laptop
Reply With Quote
  #5  
Old September 30th, 2011, 08:29 AM
Joe_ Joe_ is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,278
Joe_ is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

I asked about the browser because you should use IE. If by chance you use Firefox, do so with java disabled.

What router model No. are we dealing with here?

Are you using a wired or wireless connection in each instance?

What encryption are you using on the router? Are the PCs you are having trouble with set to use the same encryption?

Do the Vista and Win7 PCs have trouble connecting to your network, whether wired or wirelessly, or is the problem only to do with them being unable to access the router's GUI?
Reply With Quote
  #6  
Old September 30th, 2011, 09:31 AM
Emperor5353 Emperor5353 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Emperor5353 is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

The only issue is connecting to the gui...my whole network works great...I have 2 pc's, a blu ray player, laptop, Wii, PS3 and Xbox 360 all connected..only 2 are wired...they are the desktops

My router is a WNDR3400

When I go to the routerlogin page I get the pop up window for user name and pw...it's there I am having issues

When I cannot connect I get the 404 error with this below it
Access to this resource is denied, your client has not supplied the correct authentication
Reply With Quote
  #7  
Old September 30th, 2011, 10:25 AM
Joe_ Joe_ is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,278
Joe_ is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

What firewall are you using on the 2 desktops? See if any of the links below will help to solve the problem:

http://support.netgear.com/app/answe...uter/related/1

http://support.netgear.com/app/answers/detail/a_id/1111

http://support.netgear.com/app/answe...uter/related/1

http://support.netgear.com/app/answe...uter/related/1

http://support.netgear.com/app/answe...uter/related/1
Reply With Quote
  #8  
Old September 30th, 2011, 10:54 AM
Emperor5353 Emperor5353 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Emperor5353 is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

I use Comodo on both pcs.

I tried those links. Nothing there seemed to solve the issue
Reply With Quote
  #9  
Old September 30th, 2011, 11:05 AM
Joe_ Joe_ is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,278
Joe_ is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

Did you try turning off the firewall as suggested in one of those links?
Reply With Quote
  #10  
Old September 30th, 2011, 11:47 AM
Emperor5353 Emperor5353 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Emperor5353 is on a distinguished road
Default Re: Log IN window keeps popping back up

Firewalls turned off and still getting the same results..man, this is weird....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:58 AM.