#1  
Old November 26th, 2011, 03:25 PM
96HawkCnvt 96HawkCnvt is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
96HawkCnvt is on a distinguished road
Default Disconnect problems

Hi all

Just getting going with my PTV2000. Thought that I had it working well at home. Now at office & it keeps disconnecting on me. Any ideas?

Could it be my wireless router here at work interfering somehow?

Thanks,
Todd
Reply With Quote
  #2  
Old November 26th, 2011, 04:11 PM
96HawkCnvt 96HawkCnvt is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
96HawkCnvt is on a distinguished road
Default Re: Disconnect problems

OK, so I couldn't see a place to edit my original post so here is some additional information:

I found that if I go into Intel Proset - "My Wifi", it shows that my PTV2000 was blocked. So I can unblock it but after connecting (stays connected about 30 seconds to a minute) it disconnects & then if I refresh My wifi it shows it as blocked again.

Thanks for any suggestions.
Reply With Quote
  #3  
Old November 27th, 2011, 10:50 PM
96HawkCnvt 96HawkCnvt is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3
96HawkCnvt is on a distinguished road
Default Re: Disconnect problems

Update:

Tried my laptop at home with a PTV1000 and it worked perfectly. Going to bring the PTV1000 to the office to test.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 11:56 PM.