#1  
Old March 1st, 2012, 04:32 AM
darsa darsa is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 12
darsa is on a distinguished road
Default DGND3700 VDSL Support

Hi ,
I bought this router in its early days just because i need VDSL support. Right now with new firmwares netgear removed vdsl support from this router. What does it mean ? it will not work at all with vdsl lines or netgear cannot guarantee and support problems related to vdsl.

Whatever is the answer this is a very bad marketing behavior , because it is announced as a vdsl + adsl router , even now if look at the pictures in user's guide you will vdsl modem router on the label.

one last word , if this modem is sold as a vdsl modem and it does work at all with vdsl connection, this is a fraud in my opinion.

Jack
Reply With Quote
  #2  
Old March 1st, 2012, 04:34 AM
jeremysup jeremysup is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 41
jeremysup is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

You got my vote. Same disappointment here, I also need VDSL support.
Reply With Quote
  #3  
Old March 1st, 2012, 04:57 AM
w3wilkes w3wilkes is offline
Senior Member
NETGEAR Expert
 
Join Date: Feb 2012
Location: Utah, USA
Posts: 250
w3wilkes is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

Seems like since Netgear appears to be changing the specs you should be able to get a refund since it no longer supports the environment it was purchased for.
Reply With Quote
  #4  
Old March 1st, 2012, 06:13 AM
keith_thfc keith_thfc is offline
Junior Member
Advanced NETGEAR User
 
Join Date: Aug 2011
Location: London, UK (Poplar exchange)
Posts: 125
keith_thfc is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

vdsl support is the only reason I bought this device in the first place so am in the same boat here.
Reply With Quote
  #5  
Old March 1st, 2012, 07:55 AM
Scubbie's Avatar
Scubbie Scubbie is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: Jun 2011
Location: Hampshire, England
Posts: 1,113
Scubbie is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

There is some limited success. A couple of members have managed to get this router working on BT Infinity.

I tried and failed to get mine working on a Virgin Media Cable connection.
Reply With Quote
  #6  
Old March 1st, 2012, 12:15 PM
topher_mac topher_mac is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Jan 2012
Location: uk
Posts: 7
topher_mac is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

this really isn't acceptable. NetGear please explain why vdsl was removed especially when the major ISP's are just starting to adopt it.
Also why no IPv6 support!!
Reply With Quote
  #7  
Old March 1st, 2012, 12:45 PM
Scubbie's Avatar
Scubbie Scubbie is offline
Senior Member
NETGEAR Addict
 
Join Date: Jun 2011
Location: Hampshire, England
Posts: 1,113
Scubbie is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

Quote:
Originally Posted by topher_mac View Post
this really isn't acceptable. NetGear please explain why vdsl was removed especially when the major ISP's are just starting to adopt it.
Also why no IPv6 support!!
Sadly you will need to take this up through a support call directly with Netgear. Their staff do not tend to frequent this forum.
Reply With Quote
  #8  
Old March 19th, 2012, 02:45 PM
WOLFMANDIM WOLFMANDIM is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 6
WOLFMANDIM is on a distinguished road
Default Re: DGND3700 VDSL Support

Very disappointing! I did buy this router to replace my USR9108 (which was flawless to the date of replacement) with the prospect of VDSL and ipv6. Not only I can't get them but I also have a number of red lights which fix inly by hard resets. Too many promises....But!
Reply With Quote
  #9  
Old March 28th, 2012, 01:55 PM
darsa darsa is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 12
darsa is on a distinguished road
Angry Re: DGND3700 VDSL Support

I am discussing for about 2 weeks with netgear about the VDSL feature. I paid about 200$ because netgear advertised this feature for the DGND3700, and now it is gone. I am going to open a fraud case on ebay because i really really feel cheated by netgear.
Reply With Quote
  #10  
Old March 29th, 2012, 02:20 AM
Gigio755 Gigio755 is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 14
Gigio755 is on a distinguished road
Thumbs down Re: DGND3700 VDSL Support

i bought this vdsl-adsl router on september 2011 .. and the only latest .17 official fw is a trash (the .19 beta 2 had same red light problem even after 2 hard reset and the netgear support in my country didn't send a link to try test 3 or 4 .. they said they hadn't ... what a shame T_T) and ... from .12? they removed the only features why i bought this netgear (VDSL support)

damn i'm really really angry even for the 3700 V2 .. I feel really teased

sorry for my bad english T_T
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:53 PM.