#1  
Old March 4th, 2012, 07:11 PM
altec98 altec98 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
altec98 is on a distinguished road
Default Netgear n600 problems?

ive been trying everything trying to connect my n600 to my internet. it was working before but i unplugged my router and modem to move it to a new place and after that it doesnt connect to the internet at all.. i went through all the steps to connect it and still the router wont connect to my modem.
in the instructions it says that the "2.4 GHz" light should turn on and it also doesnt do that..
Reply With Quote
  #2  
Old March 4th, 2012, 08:27 PM
idxpired idxpired is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2011
Posts: 160
idxpired is on a distinguished road
Default Re: Netgear n600 problems?

not enough info.
is the power light amber or blinking green>> if yes> unit or power adapter is dead
if power led is green solid and no 2.4 and 5ghz light , then try turning on w.l using w.l button,the small tiny on one the back side or the one which looks like an "eye",u will have to press and hold it for 2-3 seconds and then wait for 10 seconds for the light to respond.
if nothing works, reset the netgear to factory defaults
Reply With Quote
  #3  
Old March 15th, 2012, 07:22 AM
doug5336 doug5336 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
doug5336 is on a distinguished road
Default Re: Netgear n600 problems?

I just installed a N600 adapter to my desktop computer. It seems to connect fine initially, but then it will disconnect and reconnect and various intervals when in use. How can I stop it from disconnecting from my network???!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:59 PM.