#11  
Old January 29th, 2013, 02:25 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 95,375
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: WNR1000v2 Force firmware to router

already answered

Quote:
Tftp is you want to change firmware in branded unit
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=30453
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
  #12  
Old September 20th, 2013, 05:26 PM
bbiandov bbiandov is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
bbiandov is on a distinguished road
Default Re: WNR1000v2 Force firmware to router

No go on my end

I do see the "boot wait" period when it shortly responds for ping for about 5 seconds; then it stops and it starts again in about 4-5 seconds when the image has booted.

So that tells me that the boot_wait does expect a tftp but for some reason it doesn't accept the transfer. My tftp always times out.

Is there a way to open up that box and get a serial console going so that one can ensure boot_wait is set?

Or even better is there a way to hook a jtag cable and upload the binary image straight into the flash that way? What software would one use for the WNR jtag implementation?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:44 PM.