Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Storage, Entertainment, Print Servers & VOIP Devices > Multimedia Entertainment Devices > NeoTV-200 (NTV200) Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 18th, 2012, 09:07 AM
Photoshopdoc Photoshopdoc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Photoshopdoc is on a distinguished road
Default Broken NTV200 Remote - Help

My remote for my NTV200 box is broken. I am currently using the iphone app, but it doesn't have a power button. The problem is, if I take my NTV200on vacation, there is no way for me to hook up to a new wireless network without the issued remote working. I can not find an IR code for the NTV200 for a universal remote. I could not find on Netgears site or anywhere an option to just buy a replacement remote.... Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old July 18th, 2012, 09:42 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 95,317
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Broken NTV200 Remote - Help

if the unit still in warranty contact support at my.netgear.com

also you can use logitech harmony remote which you should able to use it with all your functions
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
  #3  
Old July 22nd, 2012, 08:50 AM
Photoshopdoc Photoshopdoc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Photoshopdoc is on a distinguished road
Default Re: Broken NTV200 Remote - Help

Thanks!!! Called support and they sent me a new one. Also, I think I'll try to connect my Logitech remote...then I can use that as an alternate if the netgear remote malfunctions again.
Reply With Quote
  #4  
Old July 22nd, 2012, 01:27 PM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 95,317
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: Broken NTV200 Remote - Help

sounds great... I use Harmony remote and works on just about all devices...

good luck
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:20 AM.