#1  
Old May 18th, 2007, 03:51 AM
johncotter johncotter is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 15
johncotter is on a distinguished road
Default FVS338 Remote Management does not work.

Hi all,

I recently purchased 5 FVS338's. I have them all installed at offsites. I can remote into all of them but 1. I have checked the configuration and the ip address is set properly and I have configured remote management to allow all ip's and run on port 9090, just like the others. However still no go. I took a Linksys WRT54G out to the location and configured the router to also allow https remote communication on port 9090 and it works. I also opened up the ports for pc anywhere on the fvs338 and can remote in that way to access it as a stop gap measure.

Has anyone seen anything like this before?
Reply With Quote
  #2  
Old May 18th, 2007, 03:53 AM
johncotter johncotter is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 15
johncotter is on a distinguished road
Default Re: FVS338 Remote Management does not work.

Sorry for got to mention I also tried updating to the latest firmware (2.1.0-7) yesterday and it did not change things.
Reply With Quote
  #3  
Old May 18th, 2007, 06:51 AM
GuyAdams's Avatar
GuyAdams GuyAdams is offline
Moderator
NETGEAR Addict
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nottinghamshire, UK
Posts: 1,693
GuyAdams is on a distinguished road
Default Re: FVS338 Remote Management does not work.

johncotter,

Hardware reset the router and reconfigure, for instructions see here:

http://vpncasestudy.com/reset.html

Please note this will return the router to factory settings.

Thanks
__________________
Guy Adams

Check out my blog 'Guy Adams on Technology' here (external link)

Forum Rules - Post screenshots for free

VPN Tutorials, Tips & Tricks - ProSafe Firmware Upgrade - Interface Demo's
Reply With Quote
  #4  
Old May 18th, 2007, 06:53 AM
beisser's Avatar
beisser beisser is offline
Moderator
NETGEAR Prophet
 
Join Date: Nov 2006
Location: Near Munich, Germany
Posts: 3,620
beisser is on a distinguished road
Default Re: FVS338 Remote Management does not work.

Quote:
Originally Posted by johncotter View Post
Hi all,

I recently purchased 5 FVS338's. I have them all installed at offsites. I can remote into all of them but 1. I have checked the configuration and the ip address is set properly and I have configured remote management to allow all ip's and run on port 9090, just like the others. However still no go. I took a Linksys WRT54G out to the location and configured the router to also allow https remote communication on port 9090 and it works. I also opened up the ports for pc anywhere on the fvs338 and can remote in that way to access it as a stop gap measure.

Has anyone seen anything like this before?
do you have any nat-device in front of you router or does the fvs338 have a valid wan-ip-address?
__________________
Forum Rules
How to contact Techsupport using various methods!
How to contact Techsupport by phone!
How to contact Techsupport online!
IPSEC-VPN, Tips and Tricks and Howto's
How to get proper access to the Enterprise-Forum!

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning." -- Rich Cook

EVA1: EVA9000 -> 32" Samsung LCD
EVA2: EVAx000 -> 32" Samsung LCD
NAS: ReadyNAS Pro RNDP6610
Reply With Quote
  #5  
Old May 18th, 2007, 02:13 PM
johncotter johncotter is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 15
johncotter is on a distinguished road
Default Re: FVS338 Remote Management does not work.

Thanks for the tips guys, I will give this a shot on Tuesday, the locations are locked up now and we have a holiday here monday.
Reply With Quote
  #6  
Old May 19th, 2007, 12:52 AM
GuyAdams's Avatar
GuyAdams GuyAdams is offline
Moderator
NETGEAR Addict
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nottinghamshire, UK
Posts: 1,693
GuyAdams is on a distinguished road
Default Re: FVS338 Remote Management does not work.

No problems, keep us posted.
__________________
Guy Adams

Check out my blog 'Guy Adams on Technology' here (external link)

Forum Rules - Post screenshots for free

VPN Tutorials, Tips & Tricks - ProSafe Firmware Upgrade - Interface Demo's
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:23 AM.