Go Back   NETGEAR Forums > Home Products > Wireless Networking Products for SOHO applications > Wireless Router & Modem Gateways > 802.11b/g/n Routers > All 802.11 b/g/n Routers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 7th, 2013, 02:40 AM
LuKePicci LuKePicci is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 84
LuKePicci is on a distinguished road
Cool DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

This is not a question. I successful compiled an Annex A version of DGND3800B 3.0.0.5_3.0.5 firmware. I'm using it now with an italian ISP. Note the adsl driver version.
DGND3800 has native support for VPN and IPv6. I can't test if IPv6 really works, but I'll test VPN in the next weeks.

A special thank to ruchud, that helped me recovering my router after a *bad* compilation (no changes, just the sources as netgear released -.-').

Reply With Quote
  #2  
Old June 7th, 2013, 04:14 AM
jmizoguchi's Avatar
jmizoguchi jmizoguchi is offline
Senior Member
NETGEAR Fanatic
 
Join Date: Feb 2007
Location: Kentucky, USA
Posts: 95,276
jmizoguchi is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Usually not.
__________________
VPN Case Study (www.vpncasestudy.com)
Our Second To None VPN Related Setup Case Study
"One Stop Solution To Your Netgear VPN Connectivity"
*Visit the site for Non-VPN related Doc & Links* [Windows & Mac user/support]

Most Other Useful Docs -"General Technical Documentation", "Router Reset", "Router Setup", "Print Server Tips", "Remote Admin"
"Wireless Tips"


Forum Policy

June Mizoguchi-i....@vpncasestudy.com
Reply With Quote
  #3  
Old June 8th, 2013, 01:00 AM
LuKePicci LuKePicci is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 84
LuKePicci is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I know, it depends on chipset. DGND3700 & 3800B share the same one, so it's possible.
Reply With Quote
  #4  
Old June 8th, 2013, 08:22 AM
w3wilkes w3wilkes is offline
Senior Member
NETGEAR Expert
 
Join Date: Feb 2012
Location: Utah, USA
Posts: 228
w3wilkes is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Do you know which DGND3700 shares the chipset with the DGND3800, v1 or v2?
Reply With Quote
  #5  
Old June 8th, 2013, 01:47 PM
LuKePicci LuKePicci is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 84
LuKePicci is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Quote:
Originally Posted by w3wilkes View Post
Do you know which DGND3700 shares the chipset with the DGND3800, v1 or v2?
v1, I missed to specify it
Reply With Quote
  #6  
Old August 2nd, 2013, 06:34 AM
Andrewdrink Andrewdrink is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 5
Andrewdrink is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Hi, I am an Italian user who purchased by mistake the DGND3800B, I've already read that with a modded firmware the modem would work for the Italian Annex A line.
Can you please help me?
Thank you!
Reply With Quote
  #7  
Old August 2nd, 2013, 08:39 AM
LuKePicci LuKePicci is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 84
LuKePicci is on a distinguished road
Cool Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I replied you by PM
Reply With Quote
  #8  
Old August 3rd, 2013, 09:19 AM
Andrewdrink Andrewdrink is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 5
Andrewdrink is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Answered
Reply With Quote
  #9  
Old September 17th, 2013, 05:36 AM
Andrewdrink Andrewdrink is offline
Junior Member
NETGEAR Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 5
Andrewdrink is on a distinguished road
Thumbs up Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

Thanks to LuKePicci's work and his modified firmware I can now finally use my 3800B in Italy, so AnnexA network.
Amazing work and really, really friendly person.
Thank you LuKe!
Reply With Quote
  #10  
Old September 20th, 2013, 03:56 PM
w3wilkes w3wilkes is offline
Senior Member
NETGEAR Expert
 
Join Date: Feb 2012
Location: Utah, USA
Posts: 228
w3wilkes is on a distinguished road
Default Re: DGND3800B AnnexB CAN be switched to AnnexA

I updated to the most recent version of the Richud firmware and it's running just fine. I went to the current Richud firmware from this LuKePicci firmware that is basically the DGND3800 version. My issue is the German (Deutsch) language. I have done resets, factory resets and power cycles and nothing seems to allow me to go to English. It did appear to go to Nederlands and then back to German, but not English! Anybody got any ideas? I do have internet access and telnet access to the router with the Richud firmware.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 12:08 PM.